Bråkat mer

Fanta: Jag har bråkat mer med den där andra katten som är här. Människan sade ju att vi inte får bråka. Men han bråkar med både mig och den andra katten. Hon är rädd för honom. Men det är inte jag. Vi har bråkat mycket. Jag har gett honom sår på nosen. Det är rätt åt honom.
Den andra katten som också är här nu bråkar inte. Han vill vara ensam, så han ligger mest och vilar. Det är bra. Det räcker med att bråka med en av dem.

Bråk och bus

Fanta: Jag har bråkat med en av de där katterna som är här. Vi bråkade när människan sov. Människan vaknade då. Hon tyckte inte att det var bra att vi bråkade och sa att vi skulle sluta med det. Nu har jag busat lite med den katten i stället. Människan sa att vi får busa snällt med varandra. Så jag jagade den katten lite. Nu ligger vi och vilar på olika platser.

Kräks igen

Raven: Jag har kräkts mycket igen. Så nu måste jag äta fler sådana där saker som mammamänniskan stoppar in i min mun. Jag sväljer dem för att jag måste. Men jag tycker inte om dem. Jag vill hellre äta godis och smaskig mat.

Alla är överallt

Raven: De två andra katterna som är här får vara var de vill nu. De behöver inte vara ensamma på en egen plats längre. Så nu är alla överallt. Vi har hälsat på varandra. De verkar inte vara farliga för de bråkar inte med mig och den andra katten. De gör inte så mycket alls. De ligger mest och vilar. Ibland busar de lite. Men inte med mig. Det är bra.

Har hälsat på katterna

Fanta: De två andra katterna som är här har kommit ut till oss några gånger. Vi har hälsat på varandra. Men vi har inte busat. De är lite rädda så de gömmer sig mycket. De är inte så rädda för mig och den andra katten, men de är rädda för människan. Det är konstigt. Människan klappar mycket på mig och den andra katten när de tittar på. Det är för att de ska förstå att människan inte är farlig. De kanske förstår det om ett tag. Men de gör inte det än. Nu får ju jag en massa extra klappar och gos för att de ska se. Det är bra. Om en stund ska jag gå och se vad de gör. Det är roligt att titta på dem.

En ny ännu större sak

Fanta: Människan håller på att sätta ihop flera saker till en stor sak igen. Den här saken blir jättestor. Den är så stor att jag nog inte kommer att kunna hoppa upp på den. Den är för hög. Så jag får nog fortsätta att bara hoppa upp på de saker som inte är så höga.

Borta mera igen

Raven: Nu är mammamänniskan borta mera igen. Hon är inte här hos oss lika mycket som hon var ett litet tag. Mammamänniskan måste vara på en annan plats och göra saker en lång stund nästan varje dag. Men när hon är klar kommer hon hit till oss igen. Det är bra. Det tycker jag om.

RSS 2.0