Tittade i munnen och stick i nacken

Fanta: I morse när vi hade ätit mat stoppade människan in mig i den där lådan som tar oss till en annan plats. Det var bara jag som fick åka i den där lådan, de andra fick stanna kvar.
När vi kom fram fick jag gå ut i ett rum där jag gick omkring och tittade lite. Efter en stund kom det en människa som klämde och kände på mig. Hon tittade i min mun och på mina tänder. Det var inte roligt. Sedan fick jag ett stick i nacken. Både min människa och den andra människan sade att jag var duktig. När jag hade fått sticket fick jag gå in i den där lådan igen och efter en liten stund var jag tillbaka på vår vanliga plats hos de andra katterna igen. Då fick jag klappar och gos av människan och hon sade igen att jag hade varit så duktig. Jag blev trött av att bli klämd på och vilade en lång stund efter det.
 

Ny favoritplats

Fanta: Jag har en ny favoritplats som jag ligger på. Jag ligger och sover där ofta. Det är en bra plats. Jag tycker om att ligga där. Jag brukar ligga där en lång stund. Ibland syns inte jag när jag ligger där och då vet inte människan var jag är. Det är roligt.

Försökte att kissa

Raven: Jag gick till lådan och satte mig där flera gånger på en kort stund i dag. Mammamänniskan blev orolig för att jag hade svårt att kissa. Hon gick efter mig och tittade på mig varje gång jag satte mig där. Sedan pratade mammamänniskan med en annan människa på något som hon kallar för sitt jobb. De pratade om mig och om att jag gick och satte mig på lådan många gånger. När jag hade suttit där många gånger lade jag mig och sov jag en stund. Sedan åt och drack jag lite och gick ut. Då var inte mammamänniskan så orolig längre. För en stund sedan satte jag mig på lådan och kissade ordentligt. Det tyckte mammamänniskan var bra.

Ska vara hos oss mycket

Raven: Mammamänniskan sa att hon ska vara här hos oss mycket nu en lång tid. För hon ska vara ledig från någonting. Det är bra. Jag tycker om när mammamänniskan är hos oss. Då bråkar inte de andra katterna lika mycket med mig. Jag får en massa klappar och gos också när mammamänniskan är här. Det är mysigt.

Ramlar ut godis från den runda saken

Fanta: Vi har en rund sak som rullar. Den är lite större än de andra runda sakerna som vi brukar busa med. När vi rullar på den stora runda saken kommer det ut godis från ett hål i den. Det är roligt. Vi äter upp godisarna. En av de andra katterna som är här brukar leka med godisarna också. Men jag leker inte med dem. Jag äter bara upp dem. Det är gott.

Varmt inne och skönt ute

Raven: Det är väldigt varmt här inne hos oss. Då orkar jag inte göra så mycket. Jag vilar mest. Alla tycker att det är varmt, mammamänniskan också. Men det är skönt att vara ute på kvällen. Då är det inte lika varmt där som på dagen. Det är roligt att vara ute på dagen också men när det blir för varmt går jag in och vilar lite.

Otäcka saken stannar inne

Fanta: Människan gick omkring med den där saken som låter så otäckt förut. Vi var ute då men när hon tog fram den där saken sprang vi in och gömde oss. Människan sade att vi skulle ha stannat kvar ute i stället för hon går inte ut dit med saken. Men vi ville gömma oss inne. Då kan vi springa om saken kommer för nära.

RSS 2.0