Ligger nära på bild

Raven: Mammamänniskan tycker ju om när jag och den andra katten ligger nära varandra. Ibland när vi gör det tar mammamänniskan bilder på oss. Mammamänniskan har många bilder på oss. Både tillsammans och ensamma. Hon vill ha många bilder på oss för att vi är så fina.
 

Båda lägger sig nära

Raven: Jag brukar tycka att den andra katten är jobbig när hon busar med mig. Men när hon lägger sig och sover bredvid mig är hon inte lika jobbig. Det är bra. Nu har jag lagt mig nära den andra katten några gånger. Det är ganska mysigt. Mammamänniskan tycker om när jag och den andra katten sover nära varandra. Hon blir glad när det är jag som lägger mig bredvid den andra katten. För då är det inte bara den andra katten som lägger sig bredvid mig varje gång.

Mycket med människan

Fanta: Människan är hos oss mycket nu. Det är bra. Då får vi en massa klappar och mys. Det är skönt. Människan busar mycket med mig också. Med de där runda som rullar och med andra saker. Det är roligt. Många gånger vilar vi tillsammans. Mest är det bara människan och jag, men ibland vilar den andra katten med oss också. Människan tycker om när både jag och den andra katten ligger nära henne samtidigt.

Fin och blank päls

Raven: I dag har mammamänniskan gjort saker med oss igen. Först gjorde hon våra klor korta. Sedan drog hon med den där speciella saken i pälsen så att pälsen blir alldeles blank och fin. Hon gjorde det på den andra katten också. Jag tycker att det är skönt när mammamänniskan gör så. Det är som att få klappar fast med en sak i stället. Min päls är alltid fin, men nu är jag extra fina i pälsen. Den andra katten är också det. Men min päls är finast.

Rullar runda saker

Fanta: Jag tycker att det är roligt med de där leksakerna som är runda och rullar. Jag brukar peta på dem så att de rullar både fort och långsamt. Ibland busar människan med mig. Vi petar på en rund sak som rullar fram och tillbaka mellan oss. Ibland rullar saken åt ett annat håll. Då flyttar människan på sig så att vi kan fortsätta att rulla den fram och tillbaka. Det är roligt att rulla dem. Det tycker människan också. Så ibland busar vi med rullandet en lång stund.

Mindre vikt

Raven: Mammamänniskan satte oss på den där saken som visar vår vikt. Hon gör det ibland. Jag vet inte vad vikt är för något men mammamänniskan brukar säga att jag har ungefär samma vikt varje gång. Det är bra. Men den här gången sa hon att jag har mindre vikt. Jag vet inte vad det betyder. Mammamänniskan sa att vi ska se om vikten har blivit mindre nästa gång också.

RSS 2.0