Klo-kamp

Tilda: Mamma lyckades klippa en klo på en av mina andra tassar.  :(  Katten också! För övrigt så håller jag som bäst på att vässa upp klorna på tassen som hon klippte för ett tag sedan, så nu är de snart lika vassa som alla mina andra klor igen! Ha ha ha!

Lyx-mat

Otis: I kväll har jag och Tilda fått äta både skinka och räkor. Det var riktigt smaskigt!  :)  Mamma kom hem tidigt i dag, så Tilda, mamma och jag slappade hela eftermiddagen. Det var skönt. Nu ska jag lägga mig och vila en stund; man blir ganska trött av att äta och sova!

Bara en tass

Tilda: Mamma har klippt klorna på mig.  :(  Fast bara på en tass!  Ha ha!  :)  Jag stretade emot så mycket jag kunde och när hon var klar med den så sprang jag iväg så att hon inte kunde fortsätta. Hon sa att hon ska klippa de andra en annan gång, men det ska vi nog bli två om! Jag gillar verkligen inte att få klorna klippta! Det är bland det tråkigaste jag vet!  :(

Kamp om klor

Otis: Mamma klippte klorna på mig förut.  :(  Självklart gjorde jag lite motstånd i början och sedan morrade jag, men det hjälpte inte. Sådant biter inte på mamma. Så klorna åkte av, en efter en. Tilda slapp undan minsann, men mamma sa att hon ska klippa hennes klor en annan dag. Nu är det bara att börja vässa mina igen på klösmöblerna som mamma sitter på. Jag ska göra dem riktigt vassa!

Från mys till bus

Tilda: I kväll har jag legat på mamma och sovit en lång stund. Det är så varmt och skönt att ligga så.  *Myyys*  Nu ska jag se om Otis vill busa lite....

Fest för magen

Otis: I dag är det riktig fest! Förut fick Tilda och jag kyckling. Det var jättegott!  :)  Snart ska mamma äta sådana där goda gula bollar som jag tycker så mycket om, och hon har lovat att jag ska få smaka. Mums!  :)  Nu hämtar hon dem så nu måste jag sluta...

Tråk-Otis

Tilda: När mamma gjorde sådant där som hon äter förut så fick Otis och jag smaka. Det var något som smakade jättegott! Jag slickade massor!
Efter att jag hade sovit en stund i dag tänkte jag att jag skulle leka lite med Otis, men det ville inte han. Jag försökte jaga honom lite men då blev han arg och fräste. Jag gick iväg och kom tillbaka och försökte igen men han blev arg då också. Han är så tråkig ibland!  :(

Trasig sak

Tilda: I dag hände det en grej. En av mammas saker ramlade ner och gick sönder. Det blev mååånga bitar! Jag säger inte vems fel det var men jag tror att mamma förstår vem som gjorde det. När mamma kom hem och fick se alla bitarna så fick inte Otis och jag vara nära dem. Hon tog fram det där otäcka monstret och gick omkring med det länge. Sedan tittade hon på våra tassar för att se så att vi inte hade ont. Efter det fick vi mat.  :) 

Frisk igen

Otis: Jag mår lite bättre och har inte kräkts alls på några dagar. Skönt! Jag får fortfarande inte så mycket mat, men det gör inte så mycket. Det är ju inte så roligt att kräkas. I går fick vi lite kyckling av mamma, det var jättegott!  :)

RSS 2.0