Vitt ute är kallt och blött

Raven: Vi har fått gå ut några gånger igen. Men det är inte så skönt ute. Det är inte varmt som det var förut. Det har varit sådant där vitt ute som man blir kall och blöt om tassarna av. Det är inte så roligt. Då är inte jag ute så länge. Jag är bara ute en kort stund och sedan går jag in i värmen igen. Jag vill ha torra och varma tassar.

Mat, godis och leksak

Raven och Fanta: I dag hade vi de där fåniga sakerna runt halsen en stund igen. När vi hade det fick vi smaskig mat, godis och en ny leksak. Det var bra.
 
 

Ute och mys

Fanta: I dag var jag ute en liten stund igen. Det var inte så varmt och skönt ute. De andra katterna vill inte vara ute då så jag var ute ensam. Men det var lite kallt så jag gick in i värmen igen. Jag har haft en massa mys med människan också. Jag har sovit bredvid henne och på henne långa stunder i dag. Det var skönt. Människan tyckte också det.

Busar tillsammans

Fanta: Jag och de två andra katterna som är här brukar busa med varandra. Det är roligt. Ibland jagar vi varandra och ibland busar vi med saker tillsammans. Vi har roligt på olika sätt. Människan tycker att det är bra att vi kommer så bra överens. Vi försöker att busa med den andra katten också. Men det vill inte hon. Hon är tråkig. Vi tycker att det är roligt när hon blir arg på oss. Då bråkar vi ännu mer med henne.

Busar ensam ibland

Raven: Jag busar inte så ofta. Men ibland busar jag med olika saker som vi har. Det är roligt. Mammamänniskan tycker också att det är roligt när jag busar med dem eftersom jag inte gör det så ofta. Men jag tycker inte om när de andra katterna försöker att busa med mig. Jag tycker om att busa ensam. Det är roligast.

Ute på det vita

Raven: Det har ramlat ner sådant där vitt ute igen. Jag var ute på det vita. Det var kallt på mina tassar. Jag var inte ute en så lång stund. Men jag hann sitta och titta lite innan det blev för kallt på mig. Då gick jag tillbaka in i värmen. Nu är mina tassar varma igen.

Kallt ute

Fanta: I dag var jag ute. Det var kallt. Det var inte så skönt. En av de andra katterna gick inte ut alls. Han tyckte att det var för kallt. De andra två var ute en jättekort stund. Det var kallt på mina tassar. Så jag var inte heller ute så länge. Men jag var ute längst.

RSS 2.0