Korta igen

Raven: Mammamänniskan har gjort mina klor korta igen. Det var ju inte så länge sedan hon gjorde det. De hade precis blivit vassa igen. Hon hade den där nya saken den här gången också. Klorna blir korta fort med den. Jag låg stilla när hon gjorde klorna korta. Hon sa att jag var duktig. Sedan fick jag en massa klappar och mys. Det tyckte jag om.

Tvättat ren

Raven: Jag har tvättat mammamänniskan ordentligt. Jag tvättade hennes nos, panna och öga länge. Så nu är hon riktigt ren. Det är bra.

Räkor

Raven: Jag har ätit räkor. Det var gott. Jag fick smaka flera stycken. Men sedan sa mammamänniskan att jag inte fick äta flera. Hon sa att skulle bli fullt i min mage. Då gick jag och vilade i stället.

Mys igen

Raven: Jag har haft lite mys med mammamänniskan igen. Vi sov förut. Jag låg bredvid mammamänniskan. Det var skönt. Jag fick en massa klappar. Jag tvättade mammamänniskans päls och nos. Det tyckte hon om. Då fick jag mera klappar. Vi ska sova nu igen.

Sova i solen

Raven: Ibland ligger jag och sover på platser där jag kan titta ut. Jag tycker om att sova och jag tycker om att titta ut. I dag låg jag på en sådan plats och sov i solen. Det var varmt och skönt.
 
 

Ny sak till klorna

Raven: Nu är mina klor korta igen. Mammamänniskan gjorde dem korta. Hon hade en ny sak som hon använde. Klorna blev korta fort då. Hon hann göra alla mina klor korta innan jag kunde gå därifrån. Men jag fick klappar också. Det tyckte jag om.

RSS 2.0