Busdags

Tilda: Det var länge sedan jag gjorde något bus. Jag ska nog försöka göra något snart. Men det gäller ju att komma på något bra bus. Jag ska fundera lite på det medan jag lägger mig och vilar lite en stund.

Mycket mäddessin

Otis: Jag gillar inte att jag får sådan där mäddessin så många gånger nu. När mamma ger mig den så försöker jag spotta ut. Men varje gång jag spottar ut så stoppar mamma in den i munnen på mig igen. Det är inte så roligt! Jag vill inte ha mäddessin mer, jag vill ha smaskigt godis i stället!

Kyckling

Otis: I kväll har jag ätit kyckling. Det var riktigt smaskigt! Tilda åt som vanligt inte upp alla sina bitar, så jag åt hennes också. Efter kycklingen fick jag smaka grädde. Det var också smaskigt. Nu är jag riktigt mätt i magen. Då är det skönt att vila lite. Det gillar jag också.

Hungrig

Otis: Oj då, jag kräktes visst igen. Nyss efter att jag hade ätit kom allt upp. Det var inte så roligt. Jag är fortfarande hungrig i magen, så jag hoppas att vi får mat snart igen.

Kräks på klösmöbeln

Tilda: Mamma blev inte så glad förut när hon såg att det var kräks på klösmöbeln igen. Hon förstod att det var jag som hade kräkts där. Hur kunde hon veta det? Hon var ju inte hemma när jag blev kräksnödig och kräktes på klösmöbeln. Det kunde ju faktiskt ha varit Otis och inte jag som gjorde det. Men hon bara vet ändå! Konstigt!

Mera mäddessin

Otis: Vad är det frågan om? Mamma gav mig en sådan där mäddessin för en stund sedan, fast jag hade ju redan fått en i dag! Då sa mamma att från nu så ska jag äta två sådana där mäddessiner varje dag! Det vill jag inte! Jag vill ju inte ens ha en! Det här gillar jag verkligen inte!

Tre till

Tilda: Nej! Mamma klippte tre klor till på mig nyss! Katten också! Jag förstår inte hur hon kan vara så snabb, jag blev av med tre stycken innan jag gick därifrån. Jag gillar verkligen inte att få klorna klippta!

Räkor

Otis: I kväll har jag ätit räkor. Det var riktigt mumsigt! Sedan fick jag smaka någon gegga som också var jättegod. Det var ost och grädde i den, och jag gillar ju både ost och grädde. Tilda smakade varken på räkorna eller geggan. Hon är så konstig!

Var i lådan

Otis: I dag har jag varit hos de där människorna som klämmer på mig. Jag visste inte att jag skulle dit. Efter att Tilda och jag hade ätit i morse stoppade mamma in mig i den där lådan som betyder att vi ska någonstans. Sedan tog hon lådan och gick ett tag ute. Efter en stund gick mamma och jag in i en riktigt stor låda som rörde sig. Där var vi länge. När vi gick ur lådan var vi hos de där människorna.
Där träffade vi en människa som har klämt på mig förut. Hon klämde på mig i dag också. En annan människa stack mig på benet, och då kom det sådant där rött igen. Det kom massor med rött! Fast den här gången tog de inte bort min fina päls. Men jag fick ett sådant där bandasj som jag har fått förut. När vi hade varit där en lång stund fick jag vara i lådan igen, och mamma och jag gick in i en ny stor låda som rörde sig. Efter en lång stund var vi hemma hos Tilda. Då fick vi godisar och mamma sa att jag hade varit jätteduktig. Mamma tog en bild på mitt ben med bandaschet.


Två korta

Tilda: Mamma har klippt två av mina klor! Katten också!  :(  Jag var inte beredd på det. Vi hade lite mysigt och så blev det som vanligt, klipp, klipp. När hon hade klippt två stycken började jag sparka så att hon inte kunde klippa mer. Jag gillar ju inte när hon gör så där!

Kräktes mera

Otis: Jag kräktes flera gånger i går. Varje gång jag åt så kräktes jag direkt efter. Det var inte så roligt! Mamma blev orolig, och till slut fick jag inte mera mat för hon ville inte att jag skulle kräkas mer. Så när vi vaknade i dag var jag jättehungrig!. Jag har fått äta mat en gång i dag och jag har inte kräkts än. Jag hoppas att det har gått över nu så att jag kan äta mer om en stund. Det är inget roligt att vara sjuk i magen.

RSS 2.0