Korta igen

Raven: Nu är mina klor korta igen. Mammamänniskan klappade mig och använde den där saken på mina klor. Jag låg stilla nästan hela tiden. Men jag behövde inte vara stilla så länge. Mammamänniskan gjorde det fort och sedan var mina klor korta. Jag fick mera klappar av mammamänniskan när hon var färdig med saken. Det var skönt. Men jag tycker inte om att mina klor är korta.

Vilar när det är varmt

Raven: Det är varmt här. Människamamma tycker också att det varmt. Jag orkar inte göra så mycket när det är varmt. Då vilar jag i stället. Det är skönt. Människamamma vilar också ibland när det är varmt. Det är mysigt när vi vilar bredvid varandra. Det tycker jag om.

Tittade på katten

Raven: Jag såg den där katten utanför igen när mammamänniskan öppnade dörren. Men den här gången fick jag inte hälsa på katten. Mammamänniskan tyckte ju inte om att jag fräste åt katten en annan gång. Så nu fick jag bara titta lite på katten på långt håll. Katten tittade på mig också. Sedan stängde mammamänniskan dörren.

Massa mys

Raven: Jag och mammamänniskan har haft en massa mys. Hon klappade på mig länge. Hon klappade på hela mig. Det var skönt. Jag tycker om att få klappar och att ha mys med mammamänniskan.

Ny sak

Raven: Jag fick en ny sak att busa med av mammamänniskan. Den var rolig. Jag busade länge med den. Sedan vilade jag. Nu har jag busat med den en stund igen. Mammamänniskan har också busat med den med mig. Det var roligt. Jag tycker om den saken. Jag ska busa mycket med den.

Tvättad nos

Raven: Jag tvättade mammamänniskans nos igen. Det tyckte hon om. Hon klappade mycket på mig då. Mammamänniskan tvättar sig inte som jag tvättar mig. Så jag hjälper henne med det. Det tycker hon är bra för då blir hon ren.

Måste svälja

Raven: Mammamänniskan stoppar fortfarande in något i min mun som jag måste svälja. Jag tycker inte om att hon gör det. Men när jag har svalt saken så får jag god mat. Det är bra, för det tycker jag ju om.

RSS 2.0