Mera saker

Raven: Jag har hittat flera saker att busa med. De är också hundens. Men det gör inget. Jag tycker att de är roliga.

Klor och klappar

Raven: Människamamman har gjort mina klor korta igen. Alla mina klor. Det tycker inte jag om. Hon använde en annan sak den här gången. Den var mycket större än den saken som hon brukar använda när hon gör mina klor korta. Men jag fick jättemånga klappar när hon använde saken. Det tyckte jag om. Det var skönt.

Bus med saker

Raven: Jag har busat ganska mycket. Jag har hittat roliga saker att leka med. Mammamänniskan sa att det är en hund som har sakerna när inte vi är på den här platsen. En hund! Hundar är inte så roliga. Men hundens saker är roliga. Det är roligt att leka med dem. Jag tycker om att busa. Mammamänniskan tycker också att det är roligt när jag busar.

Ingen semester

Raven: Jag är inte på semester längre. Mammamänniskan har hämtat mig. Det ville ju jag. Människan som är där jag var gjorde min päls fin innan mammmänniskan kom. Hon gjorde något i mina öron också. Mammamänniskan hämtade inte Saga. Saga fick stanna på semester hos den människan som är där. Nu är jag och mammamänniskan på en annan plats. Vi är inte där vi brukade vara. Det är andra saker på den här platsen. Mammamänniskan säger att vi ska stanna på den här platsen ett litet tag. Mammamänniskan har klappat mycket på mig. Det tycker jag om.

Mjuk och hård mat

Raven: Jag äter mycket mjuk mat här. Det är gott. Jag tycker om att slicka upp det rinniga först innan jag äter upp bitarna. Jag får sådan där hård mat också men det är inte så mycket att slicka på den. Den mjuka maten är lättare att äta. Det är bra.

Fortfarande semester

Raven: Jag är fortfarande på semester. Vi får god mat här. Jag tycker om den. De andra katterna som är här är snälla. Men jag vill inte vara på semester längre. Jag vill att mammamänniskan ska komma och hämta mig. Jag vill ligga och sova på mina favoritplatser igen.

RSS 2.0