Äter saker igen

Raven: Nu måste jag äta sådana där saker igen. Människan stoppar in dem i min mun och så måste jag svälja. Det är inte så roligt men människan säger att jag är duktig. Jag hoppas att det inte är så många kvar.

Kommer inte alltid ihåg

Otis: Ibland glömmer jag bort var jag ska kissa och bajsa. Då blir inte mamma så glad. Men det är inte alltid så lätt att komma ihåg allt som man ska komma ihåg. Ibland måste jag kissa eller bajsa fort och då hinner jag inte komma ihåg var jag ska göra det. Men nästan varje gång kommer jag ihåg var rätt plats är. Då är mamma glad.

Slut på sakerna i munnen

Raven: Jag äter inte sådana där saker längre. Människan säger att jag inte behöver det. Det är bra, för jag tyckte inte så mycket om att äta dem. Jag tycker att det är roligare att äta vanlig mat som jag får äta själv utan att människan stoppar in den i munnen på mig.

Duktig med kloklipp

Otis: Nu har mamma klippt mina klor igen. Det gillar inte jag! Men jag lät henne göra det, för den där Räjjven tittade på och jag ville visa henne att jag är duktig och att mamma tycker om mig mest. Synd bara att mina klor är korta nu. Jag får göra dem vassa igen.

Mäddessin till båda

Otis: Den där Räjjven äter också mäddessin nu. Ha ha! Rätt åt henne! Jag tycker att det är bra att inte bara jag måste äta mäddessin. Fast det är bättre om bara hon är tvungen att äta mäddessin och att jag inte behöver äta alls. Hoppas att det blir så för nu vill inte jag äta mäddessin mera.

Måste äta otäcka saker

Raven: Människan som jag bor hos stoppar in saker i min mun som jag måste svälja. Jag vet inte vad det är för något. Men jag tycker inte att det är roligt så jag spottar ut sakerna. Fast då stoppar människan in dem igen så att jag måste svälja. Människan sa att jag måste äta sakerna några gånger så att jag ska bli frisk när jag kissar. Men jag tycker att jag kissar bra.

Konstig människa

Raven: Det var en människa här i dag. Den människan tittade på mig och tog en massa på mig. Efter en stund gick människan. Undrar varför den människan tittade och kände på mig? Det var konstigt tycker jag.

Ny god mat

Raven: Vi har fått en ny sorts mat. Den är jättegod. Både jag och Otis tycker om den och jag äter mycket av den. Jag får äta mycket för människan, men jag får inte äta för mycket så att jag blir tjock. Men jag tycker inte att jag är tjock. Och jag tycker ju att maten är god. Hoppas att vi alltid får den maten.

Gott

Otis: Jag har ätit kyckling. Jag fick många bitar av mamma. Det var riktigt smaskigt. Den där Räjjven vill inte ha kyckling. Hon är konstig! Varför vill hon inte ha det? Det är ju så gott!

Otäcka ljud

Raven: När det var mörkt och vi låg och sov blev det lite otäckt. Människan var inte här så Otis och jag var ensamma. Det började smälla jättehögt massor med gånger. Länge höll det på och det lät otäckt. Otis vaknade inte. Han hör inte så bra så han fortsatte att sova. Men jag var lite rädd. Det var inte så roligt när det smällde så mycket. Efter en lång stund slutade det att smälla och då kunde jag sova igen. Sedan kom människan tillbaka och då blev jag glad.

RSS 2.0