Varmt på saken

Raven: När jag ligger på den varma platsen så brukar jag ligga med huvudet och frambenen på den varmaste saken. Mammamänniskan tycker att det är för varmt på den. Men det tycker inte jag. Jag tycker att det är skönt när det är så varmt.
 

Ny mat

Raven: Vi har fått en annan mat. Mammamänniskan sa att vi ska prova den ett tag. Båda jag och Saga äter den maten. Den är nästan likadan som den andra maten vi fick. Jag tycker att vi kan få mera grädde i stället. Det är gott.

Saga blev arg

Raven: Jag lade mig på platsen där Saga ofta ligger. Det tyckte inte hon om. När hon såg att jag låg där blev hon jättearg. Jag gick därifrån så att hon inte skulle slå mig. Men det var rätt åt henne, för hon brukar ju komma och störa mig när jag ligger på min plats.

Vill ha den varma platsen ifred

Raven: Ibland när jag ligger på den varma platsen kommer Saga dit. Hon står och tittar på mig när jag ligger där. Det tycker inte jag om. Jag vill ligga ifred på den varma platsen. När Saga kommer fräser jag åt henne. Men hon flyttar inte på sig. Då går jag därifrån i stället. För jag vill inte att Saga ska vara på den varma platsen när jag är där.

Varma platsen

Raven: Jag ligger mycket på den varma platsen. Det är skönt. Människamamman tycker att det är för varmt där. Men det tycker inte jag. Jag tycker om när det är varmt. Jag sover skönt på den varma platsen.

Glass och grädde

Raven: Jag har ätit glass igen. Jag har ätit grädde igen också. Det var gott.

Smällar

Raven: Det hände konstiga saker när jag låg och sov. Helt plötsligt började det att smälla högt och låta otäckt ute. Mammamänniskan klappade på mig och Saga och sa att det skulle låta så en liten stund. Men det höll på en jättelång stund. Fast jag blev inte rädd. Saga blev inte heller rädd. Det var inte farligt. När det hade slutat att smälla och låta otäckt fortsatte jag och Saga att sova. Då gick mammamänniskan också och lade sig.

RSS 2.0