Nya sovplatsen

Raven: Den nya sovplatsen som jag och mammamänniskan sover på är skön. Jag tycker om att sova där. Mammamänniskan tycker också om att sova där. Ibland när mammamänniskan ligger där med en sådan där stor sak över sig kryper jag in under den och lägger mig bredvid henne. Då blir det varmt och mysigt. Det tycker jag om. Mammamänniskan tycker också om det, hon vill att jag ska ligga bredvid henne under den saken. När hon ligger under den brukar hon lyfta på den så att jag kan gå in och lägga mig där under. Ibland gör jag det och ibland lägger jag mig bredvid utanför i stället. För ibland blir det väldigt varmt under saken och hela sovplatsen är skön att ligga på.
 

Fin päls

Raven: Mammamännniskan använde en ny sak på min päls. Hon drog med den på min rygg, min mage och på sidorna. Jag tyckte om det. Det var skönt när hon gjorde så. Min päls blev väldigt fin av den där saken. Jag vill att mammamänniskan ska använda den saken på min päls igen.

Glömde akta mig

Raven: Jag glömde bort att akta mig, så nu är mina klor korta igen. Jag trodde att mammamänniskan skulle mysa med mig när hon lyfte upp mig, men hon hade den där saken som gör klorna korta. Det var inte bra. Nu måste jag vässa dem igen.

Saker att busa med

Raven: Jag har roliga saker att busa med. En mus. En mus till. Och en mus till. Och några sådana där runda saker som rullar iväg när man tassar till dem. Det är roligt att busa med saker. Ibland busar mammamänniskan också med mina saker. Hon kastar iväg en mus och då springer jag efter den och fångar musen. Det är roligt.

Ny toalett

Raven: På den här nya platsen som jag och mammamänniskan är har jag en ny låda som jag får kissa och bajsa i. Den är stor. Den är större än min andra låda som jag hade förut. Det är bra att den är stor. Då är det inte så trångt när jag ska kissa och bajsa. Lådan har en stor öppning på ena sidan. Det tycker jag är bra. Jag tycker om den nya lådan.

Ny plats igen

Raven: Mammamänniskan och jag är på en annan plats nu. Mammamänniskan tog med mig i den där lådan och så kom vi hit. Jag har inte varit här förut. Det är nya saker här. Men jag känner igen en del saker också. Mina saker är här. De sakerna som jag får mat och vatten i är också här. Mammamänniskan sa att vi ska stanna här länge. Det är bra. Det är inte roligt att byta plats många gånger. Men nu ska jag och mammamänniskan stanna här på den nya platsen.

RSS 2.0