Test-mys

Otis: Väldigt ofta brukar Tilda och mamma mysa på klösmöbeln. Tilda ligger på mamma och mamma klappar på Tilda och gosar med henne. Det ser skönt ut. Så idag provade jag också. Mamma låg på klösmöbeln och jag gick upp och la mig på henne. Det var faktiskt riktigt mysigt. Men jag låg inte kvar så länge; jag är ju en tuff kille och då vill man inte verka för mesig! Men jag ska nog göra om det fler gånger!  :)

Paket med mums i

Tilda: Idag har vi slappat och slappat. Mamma har varit hemma hela dagen! Det gillar jag! Vi har myst hela tiden. Först på sovplatsen och sedan på klösmöbeln.

Otis och jag har fått speciell mjölk idag. Det är gott! Vi fick den i ett paket för ett par dagar sedan. Vi fick ett annat paket också med godis i. Mumsigt! Nu ska jag försöka se extra söt ut så att vi får smaka lite mer av det innan vi ska sova.  :)

Goda gula bollar

Otis: I kväll har mamma ätit sådana där goda gula bollar som jag tycker om. Hon tappade ett par stycken på golvet och gissa om jag var snabbt framme då! Jag tuggade i mig dem så fort jag kunde! Mamma vet att jag tycker om dem så hon brukar ge ett par till Tilda och mig. Men Tilda gillar inte sådana bollar; hon bara slickar lite på dem. Då äter jag upp dem i stället!  :)

Vår vän

Otis & Tilda: För exakt ett år sedan for vår vän Hobbe till katthimlen. Plötsligt och oväntat försvann han från oss och vi hann inte säga Hej då. I kväll vill vi på det här sättet säga att vi saknar honom och att vi hoppas att han har det bra där han är nu. Mjau!

Långa dagar utan mamma

Tilda: Mamma är borta så länge på dagarna nu. Det är inte så roligt. När hon kommer hem på kvällarna vill jag mysa massor med henne. Mamma tycker också om att mysa, så hon myser med Otis och mig länge. Det är bra!  *Spinn*

Förbryllad

Tilda: Mamma sa att det snart är dags att klippa klorna på Otis och mig igen. Jag tycker inte om det, det är inte roligt! Mina klor är jättevassa nu; jag har jobbat hårt med att vässa dem på de nya klösmöblerna som mamma tog hem för ett tag sedan. Fast mamma säger att vi inte får vässa klorna på dem. Jag förstår inte... Vad är det för mening med att ha klösmöbler om man inte ska ha dem till att vässa klorna???

Upp kom frukosten

Otis: I morse kräktes jag igen. Nästan direkt efter att jag hade ätit. :(  Trots att jag äter min egen mat nu så mådde jag lite illa. Jag har ju inte kräkts på ett tag och jag har mått bra i magen. Förhoppningsvis var det bara en tillfällig engångs-kräks. Vill inte få magproblem igen!

Assisterande kock

Otis: I kväll när mamma lagade mat satt jag på bänken brevid och tittade på. Det såg gott ut och jag ville väldigt gärna smaka. Så jag satt där och försökte se söt ut. Tydligen var jag tillräckligt söt för till slut fick jag slicka ur en burk som mamma tog något vitt mumsigt från.  :)  När mamma hade ätit sin mat fick jag slicka på hennes sak som hon har maten på. Det lönar sig att vara en stilig kille!  ;)

Snygga märken på mamma

Tilda: För en stund sedan hade mamma och jag det lite mysigt på klösmöbeln. Jag låg på henne och halvsov. Då kom Otis och hoppade över oss. Eftersom jag inte var beredd på det blev jag lite rädd och sprang i väg. Jag gjorde en rivstart på mammas hals så det blev stora märken. Det gjorde tydligen lite ont för hon skrek. Oj då...

Stick i nacken

Tilda: Idag tog mamma med Otis och mig till kattdoktorn. Det var inget roligt. Först tvingade hon in oss i buren och sedan satt vi allihopa i en låda en stund. Det var otäckt! Lådan rörde sig och lät mycket. Då blev jag rädd och skrek hela tiden. När vi kom fram till kattdoktorn så fick vi stå på ett konstigt bord. Där var det en människa som kände och klämde på oss. Människan tittade i våra munnar och la en kall rund sak på bröstkorgen. Sedan stack det till i nacken. När det var klart så fick vi gå in i buren igen och sedan var vi tvungna att sitta i lådan en stund. Då skrek jag igen. När vi kom hem fick vi mat. Mamma sa att vi var så duktiga båda två! Men jag tycker inte om att åka till kattdoktorn, så nästa gång stannar jag hemma!

Grattis mig!

Otis: Idag fyller jag år! Jag blir 13 människoår, vilket i kattår är en hög ålder trots att jag fortfarande känner mig ung och stilig. Men det gör det ok att ta det lite lugnt emellanåt i stället för att busa och leka hela tiden som faktiskt inte alltid är så roligt längre. Det är skönt att bara slappa ibland! Tilda och jag har firat min födelsedag med att äta tonfisk. Mumsigt!  :)  Mamma har kramat och pussat på mig extra mycket idag. Det är ok när ingen ser; man vill ju inte bli utskämd bland andra grabbar! Nu ska jag softa lite innan det är dags att sova.

Snart födelsedag

Tilda: I morgon är det Otis´ födelsedag. Hoppas att vi får något gott att äta då!  :)

RSS 2.0