::::::::

::::::::

Otäcka saken hittar mig inte

Fanta: I dag gick människan omkring med den där otäcka saken som låter igen. Jag är rädd för den. Men jag hör när människan plockar fram saken så jag springer och gömmer mig innan hon börjar att gå med den. Det är bra. Då vet inte saken var jag är. Ibland kommer människan och saken för nära mitt gömställe och då springer jag jättefort till ett annat gömställe. Jag brukar gömma mig bra, för än så länge har inte den där otäcka saken fått tag på mig.

:::::::

:::::::

::::::

::::::

Nytt vitt

Arvid: Nu ramlar det ner massor med nytt vitt ute. Det är inte roligt. Det vita som var där ute hade försvunnit. Det var bra. Jag tycker inte om det vita. Det är kallt och blött. Jag tycker bättre om att vara ute när det inte är vitt. Men nu kommer det massor med vitt igen. Då vill inte jag gå ut. Jag stannar hellre inne och sover i stället.

Det vita är borta

Fanta: Jag var ute en liten stund i dag. Nu är det vita borta. Det är konstigt att det kommer och försvinner. Människan sade att det kanske kommer mera vitt innan det blir riktigt varmt ute. Jag tycker om när det är varmt. Men i dag var det inte så varmt. Det var ganska kallt. Så jag var bara ute en kort stund. Sedan gick jag in och sov länge.

RSS 2.0