Magen ska bli mindre

Raven: Mammamänniskan säger att jag måste gå ner i vikt. Jag vet inte vad det betyder. Men det verkar som att min mage måste bli mindre. Jag förstår inte varför; jag tycker att min mage är bra som den är. Jag vet att mammamänniskan också tycker om min mage, för hon klappar mycket på den.

Ny sak som rullar

Raven: Jag har fått en ny sak av mammamänniskan. Den är rund. Mammamänniskan stoppade in godis som jag tycker om i den. När saken rullar ramlar godisarna ut så att jag kan äta upp dem. Mammamänniskan visade hur jag ska göra med den. Jag tycker inte att den är så rolig. Jag vill äta godis utan att rulla på saken.
 

Fin päls och korta klor

Raven: Nu har mammamänniskan gjort mig fin. Hon har använt den där saken som hon drar på min päls så att pälsen blir alldeles blank och fin. Det tycker jag om för det är skönt när hon använder den på mig. Men först gjorde hon mina klor korta. Det tyckte jag inte om. Så det var bra att jag fick en massa klappar och fin päls efteråt.

Vill ha mera mys

Raven: Jag och mammamänniskan har haft mycket mys igen. Det tycker jag om. Jag har tvättat henne och hon har klappat på mig. Jag har sovit bredvid henne under den där saken också. Det var varmt och skönt. Jag ska lägga mig bredvid mammamänniskan nu igen så kanske hon klappar på mig en stund till.

Skönt på sovplatsen

Raven: Mammamänniskan brukar säga att det ser så skönt ut när jag ligger på vår sovplats. Det är skönt. Jag tycker om att ligga där.
 

Utan svans

Raven: Musen som jag busar mest med har gått sönder. Musen har ingen svans längre. Svansen lossnade. Nu ser musen konstig ut. Men jag busar med den ändå. Det är nästan lika roligt utan svans.

Snart hel päls

Raven: Det har börjat komma tillbaka päls på mitt ben och min mage. Det är bra. Nu har jag snart päls överallt igen, precis som det ska vara. Det tycker jag om.

RSS 2.0