Q

Q

P

P

Låg nära på min plats

Raven: I dag när jag skulle lägga mig på en av mina favoritplatser hade en av de två andra katterna som bor här nu lagt sig där. Det var inte bra. Men jag lade mig bredvid honom. Vi låg nära varandra och sov en lång stund. När jag vaknade tvättade jag honom lite på huvudet. Sedan lade jag mig bredvid honom igen och sov en lång stund till. Det var faktiskt ganska mysigt att ligga nära honom på min plats.

Gömde mig en stund

Vidar: Det var en annan människa här i dag. Det var lite otäckt. Så då gömde jag mig som jag brukar göra när det kommer andra människor hit. Som tur var så stannade inte den människan här så länge. Hon gjorde något med vår människas päls på huvudet. Sedan gick den människan och då följde vår människa med. När de hade gått vågade jag komma fram från mitt gömställe.

O

O

N

N

Ramlade ner vitt på mig

Fanta: Det är vitt ute igen. Jag var ute på det vita. Det var kallt och blött om tassarna. Det ramlade ner mer vitt på mig när jag var ute. Då blev jag blöt och kall på huvudet och ryggen också. Jag tittade på fåglarna som var utanför i det vita. Det var många fåglar. Det var roligt att titta på dem. Men jag blev så kall och blöt att jag gick in i värmen igen efter en liten stund. Nu är jag torr och varm igen. Det är bra. Men jag kanske går ut på det vita igen någon annan gång.

M

M

RSS 2.0