När?

Raven: Jag är fortfarande på semester. Jag undrar när mammamänniskan ska komma hit och hämta mig.

Speciell dag

Raven: I dag har jag och de andra katterna som är här fått mycket mat. Jag fick en massa klappar också. Det fick de andra katterna med. Vi fick det av människan som är här. Hon sa att det var för att det är en speciell dag i dag. Jag vet inte vad det betyder. Men jag tyckte om att få mycket mat och en massa klappar. Det var bra.

Lite bättre

Raven: Min mage mår lite bättre nu. Det är bra. Men jag fortsätter att äta den där maten som människan här ger mig. Den är bra för min mage.

Inte helt bra än

Raven: Min mage är inte riktigt bra än. Jag äter inte samma mat som de andra katterna här nu. Människan som är här ger mig mat som ska göra min mage bra igen. Det är inte likadan mat som jag fick av mammamänniskan, men den här är också god. Jag tycker om mat.

Liten människa

Raven: Människan som ger oss mat här har ibland med sig en väldigt liten människa. Den lilla människan är konstig. Den är inte som de stora människorna. Den rör inte på sig på mycket, men den låter mycket ibland. Jättehögt. Det tycker inte jag om. Jag tycker bättre om den stora människan som ger oss mat och klappar.

Känner katten

Raven: Jag är kvar på semester. Saga är också kvar här. Det är bra. Det är en annan katt här också som heter Laban. Jag har träffat honom förut. Vi bodde på samma plats för länge sedan. Det var innan jag flyttade till mammamänniskan. Han är inte snäll mot mig hela tiden. Men ibland är han det. Jag leker mer med Saga i stället. Hon är snäll.

Dålig mage

Raven: Min mage mår inte riktigt bra. Den blev lite dålig innan jag åkte på semester. Men människan som är här försöker att göra min mage bra igen. Det är bra. Jag får god mat här. Det tycker jag om.

RSS 2.0