Vill ha torra tassar

Fanta: Människan gick omkring med den där saken igen. Den som gör att det blir blött om tassarna om man går där den har varit. Den här gången gick inte jag efter den. Jag väntade tills det var torrt igen. För jag ville inte bli blöt om tassarna.

Sväljer fortfarande saker

Raven: Jag måste fortfarande svälja de där sakerna som mammamänniskan stoppar in i min mun. Men nu är det inte lika många längre. Det är bra. Mammamänniskan sa att jag ska till de där människorna som klämmer och känner på mig snart igen. Det vill inte jag. Jag vill hellre stanna här med den andra katten.

Otäck sak och blöt om tassarna

Fanta: Människan gick omkring med den där otäcka saken som låter mycket. Jag gömde mig för den för jag vill inte att den ska ta mig. Sedan gick människan omkring med en sak som gör att det blir blött. Den saken låter ingenting. Den är inte så otäck. Den rör sig fram och tillbaka när människan håller i den. Jag tycker att den saken är spännande att titta på. Men jag blir blöt om tassarna när jag följer efter den.

Blev väckt

Raven: Jag låg och sov skönt när mammamänniskan helt plötsligt lyfte upp mig. Hon lade mig på rygg och gjorde mina klor korta. Det var inte roligt att vakna så och få klorna korta igen. Nu ska jag lägga mig och somna om. Den här gången vill jag sova ifred.

Blir inte bättre

Raven: Mammamänniskan stoppar fortfarande in saker i min mun. Men nu behöver jag inte svälja det otäcka rinniga som jag inte tyckte om. Det är bra. Men min mage mår inte bättre. Den mår sämre. Det är inte så bra.

Min dag i dag

Fanta: Jag har fått godis i dag. Människan sa att jag och mina syskon kom hit till människan den här dagen för länge sedan. Därför fick jag godisar. Två olika sorter var det. De var goda. Jag har fått en massa klappar och gos av människan också. Det var mysigt.
 

Hjälper den andra katten

Fanta: Människan gör något med den andra katten. Hon stoppar in saker i hennes mun. Den andra katten sväljer sakerna. Men en av sakerna vill inte den andra katten ha. Då försöker hon låta bli att svälja den. Men människan säger att hon måste svälja den och gör så att hon sväljer. En del av det rinner ut från den andra kattens mun. Då brukar jag tvätta henne så att hon blir ren och fin igen. Den andra katten tycker om det.

Måste svälja många saker

Raven: Mammamänniskan stoppar in saker i min mun igen. Många saker. Jag måste svälja dem. Hon sprutar in något i min mun också. Det är riktigt otäckt. Jag tycker inte om det. Varje gång hon sprutar in det försöker jag att inte svälja det. En del av det rinner ut. Det tycker inte mammamänniskan är bra. Men sakerna som hon stoppar in sväljer jag. Då tycker mammamänniskan att jag är duktig. Hon säger att jag måste svälja allt för att min mage kanske kan bli bra om jag gör det.

RSS 2.0